Obertes les inscripcions per a la 2a MoonRace del CAR Sant Cugat

Atletisme

Publicat el 28/mai/14 per Carme Reverte

La segona edició de la MoonRace del CAR Sant Cugat obre aquest dimecres el període d'inscripcions per participar a la cursa que tindrà lloc el 10 de juliol. Les inscripcions s'han de fer al web Car.edu. Enguany la prova destinarà un euro per corredor a l'Associació per al Parkinson de Sant Cugat.

La MoonRace, que l'any passat es va estrenar amb motiu del 25è aniversari del centre, és una cursa popular oberta als santcugatencs, que compta amb el suport de la Secretaria General de l'Esport, l'Ajuntament i la Diputació. La primera edició va registrar 1.400 participants.

La segona MoonRace, nit de lluna plena, repetirà el recorregut urbà de vuit quilòmetres de l'any passat, passant pel Monestir de Sant Cugat, el Parc Central i els principals carrers de la ciutat amb inici i arribada a la pista d’atletisme del CAR. Al final de la prova, els participants gaudiran d’un sopar popular.

La voluntat del Centre d'Alt Rendiment és que la cursa tingui continuïtat i destinar cada any part de la inscripció a una entitat sense ànim de lucre de Sant Cugat.