L'atleta Marc Roig parla de la seva experiència a l'Àfrica al Muntanyenc

Marc Roig participarà a la Mitja Marató i fa una xerrada a aquest dimarts / Font: Muntanyenc

Atletisme

Publicat el 16/set/14 per Joan Garcia

L'atleta Marc Roig, que participarà a la Mitja Marató de Sant Cugat diumenge de la setmana vinent, ofereix una xerrada al Club Muntanyenc aquest dimarts a les vuit del vespre. Roig explicarà com és l'experiència d'entrenar-se en alçada amb un treball específic i la manera d'apropar Àfrica i l'esport a tots els assistents. L'entrada és gratuïta i oberta a tothom.

La relació entre Sant Cugat i l'Àfrica es potenciarà amb la Mitja Marató. Si es compleixen les previsions d'altres edicions i s'arriba als 2.000 participants, es podran construir dos pous d'aigua a Etiòpia. Els organitzadors han volgut destinar un euro de cada inscripció a aquesta iniciativa solidària.

En aquest sentit, la cursa comptarà amb la participació de l'atleta d'elit Marc Roig, un dels millors maratonians espanyols i que va ser la llebre amb la qual l'atleta keniana Florence Kiplagat va aconseguir el rècord del món de mitja marató a Barcelona. L'organitzador de la cursa, Manel González, destaca que aquest atleta convidat promou els valors de la cursa d'enguany.

Manel González

El Marc és un atleta representatiu i amb una relació evident amb el continent africà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Des del punt de vista organitzatiu, s'ha apostat per mantenir l'estructura de l'any passat. El circuit es mantindrà i els participants tornaran a recórrer llocs emblemàtics de la ciutat com el Monestir, el Teatre Auditori i l'Arxiu Nacional. Els corredors triaran entre el recorregut sencer, 21 quilòmetres, i la versió curta, de cinc.

La Mitja Marató continuarà apostant per la sortida des de la plaça Victòria dels Àngels i l'arribada a la Rambla del Celler. Els interessats es poden inscriure a Mitjasantcugat.cat.