L'atletisme del Muntanyenc demostra la seva bona salut a la presentació

La secció d'atletisme del Muntanyenc s'ha presentat aquest diumenge a la Guinardera

Atletisme

Publicat el 9/nov/14 per Joan Garcia

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) consolida la seva aposta per ser un referent català i estatal de la promoció de base amb més de 300 atletes. La presentació de la secció s'ha fet aquest diumenge i ha servit per reconèixer els millors atletes de la temporada anterior.


MIRA-HO A CUGAT TV

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat continua creixent en qualitat i quantitat. Més de 300 atletes han desfilat per les pistes d'atletisme de la Guinardera en una matinal on hem pogut veure des dels més petits de l'escola passant per alevins, infantils i cadets tant masculí com femení. El conjunt que ha estat més ovacionat pel públic és el d'atletisme adaptat que demostra la seva capacitat per superar obstacles.

Els diferents equips han escalfat sobre la gespa artificial de la Guinardera guiats pels seus entrenadors demostrant al públic les seves habilitats. El Muntanyenc també ha volgut reconeìxer la tasca feta pels seus atletes de la temporada passada amb diferents èxits. Ella Bestué i Ramon Adàlia han estat guardonats com a millors atletes de la campanya anterior. El director tècnic de la secció d'atletisme del Muntanyenc, Manel González, considera un èxit superar els 300 atletes per aquesta temporada.

Manel González

Hem superat la barrera dels 300 atletes i hem d'afrontar la temporada amb optimisme.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Muntanyenc inicia la temporada de pista coberta i vol seguir sent un referent de l'atletisme català i estatal.