La Mútua de Granollers contribuirà amb 1.500 euros al Cros Ciutat de Sant Cugat

Atletisme

Publicat el 12/nov/14 per Carme Reverte

La Mútua de Granollers col·laborarà amb 1.500 euros amb el 16è Cros Ciutat de Sant Cugat d'aquest diumenge. Aquest és el segon any que l'asseguradora mèdica vallesana dóna suport a una de les curses de la ciutat.

La Mútua de Granollers, vinculada des de fa temps a l'esport a través de diferents patrocinis, es torna a comprometre amb el Cros Ciutat de Sant Cugat en una clara aposta per 'la salut, l'esport i la joventut', com ha expressat el seu director, Ricard Blanch, que a més ha declarat estar encantat de contribuir amb una activitat que va a més.

Ricard Blanch

Part dels beneficis de la nostra activitat la retornem a la societat en actes com aquest.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha celebrat l'interès de la Mútua de Granollers per continuar-hi un any més, i ha remarcat la importància de col·laborar amb una prova com el cros pels valors que representa.


Mercè Conesa

Celebrem que hagin volgut tornar i apostar per una de les proves més emblemàtiques.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A l'acte de signatura del conveni entre l'Ajuntament i la Mútua de Granollers, que ha tingut lloc aquest dimecres, també han assistit el subdirector de la mútua, Josep Rius, el director comercial, David Roig i el regidor d'Esports, Xavier Tizón.