Els premis de la Sant Silvestre es lliuren aquest divendres

Disfressa d'equip guanyadora / Font: Sant Silvestre

Atletisme

Publicat el 7/gen/15 per Carme Reverte

El lliurament de premis de la 5a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat tindrà lloc aquest divendres a les set de la tarda a l'ajuntament. L'última ha estat l'edició amb més premis de les que s'han organitzat a la ciutat, amb obsequis fins als 40 primers classificats de la general, per categories, per equips, als millors locals i a les millors disfresses individuals i per equips.

L'Ajuntament tornarà a acollir el lliurament dels premis de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, que enguany guardonarà els 40 primers homes i dones, i els tres primers classificats corresponents a les 10 categories establertes en homes i dones. El premi a la millor disfressa individual serà per a Francisco Martínez, vestit de mim, i per a la millor disfressa per equips per a Marc Marzabal, disfressat de raïms. Xavier Freixinet i Laura Bel rebran els premi als millors atletes locals i Leiva Runners, al de millor equip.

A més, es lliurarà un cap de setmana a Andorra i un altre a Tossa de Mar sortejat entre tots els participants a la prova.