Laura Domínguez guanya les 5 milles de Valldoreix amb molta autoritat

Atletisme

Publicat el 8/mar/15 per Joan Garcia

Laura Domínguez és la nova campiona de les 5 milles femenines de Valldoreix amb un temps de 32 minuts i 32 segons en completar els més de vuit quilòmetres. Un total de 137 atletes han disputat la cursa que ha homenatjat les treballadores de Protecció Civil en aquesta 12a edició.

Matinal intensa d'atletisme en el Dia de la Dona que ha volgut destacar el paper de les fèmines en el món de l'esport. La cursa de les 5 milles femenines ha reunit 137 atletes que han patit de valent per superar un circuit ple de desnivells amb pujades i baixes constants. Des de l'inici, un grup de cinc corredores s'han escapat del gran grup en els primers instants trencant la cursa. Finalment i després de vuit quilòmetres, Laura Domínguez ha guanyat amb molta autoritat la cursa amb un temps de 32 minuts i 32 segons. Domínguez destaca la dificultat del traçat.

Laura Domínguez

Estic satisfeta perquè he fet una bona cursa en un traçat molt exigent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les atletes han finalitzat la cursa i han rebut el seu merescut premi en forma d'hidratació. Un esforç important de totes les participants que s'han mostrat satisfetes després de completar el recorregut. Una cursa que ha homenatjat les treballadores de Protecció Civil i on l'organització, l'EMD de Valldoreix i el Complex Esportiu Valldoreix, ha fet entrega d'un xec de 1.000 euros a 'NoEstàSola', associació sense ànim de lucre que es dedica a dones supervivents de la violència de gènere.

El vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Xavi Gavaldà, creu que la cursa està consolidada i segueix amb el seu creixement.

Xavi Gavaldà

Les 5 milles han anat evolucionant i aconseguint una bona participació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La cursa s'ha tancat amb les categories de base des de infantil fins a prebenjamí tant masculí com femení on han participat 123 atletes.