La Family Run reuneix més de 500 atletes al Parc Central en la seva 1a edició

Atletisme

Publicat el 10/mai/15 per Albert Prat

530 participants han disputat la Family Run a Sant Cugat al Parc Central en una cursa Parc Central organitzada pel Junior FC, Kaptiva Sports i l'Ajuntament. La prova s'ha dividit en cinc categories i els infants i familiars han pogut córrer la part final i creuar la línia d'arribada de la mà.

La cursa s'ha dividit en cinc proves diferentes segons les categories. La més matinera ha estat la categoria rodes, en què competien tant persones que necessiten cadira de rodes com pares amb cotxet. Amb l'ambient festiu com a nota més destacada, els participants anaven arribant al seu ritme, alguns buscant fer el millor temps possible i d'altres només creuar la línia d'arribada.

La segona cursa l'han disputat els adults. A causa del caràcter no competitiu de la prova, els participants podien optar per fer una o dues voltes al circuit de 2.400 metres al voltant del Parc Central. Sota un sol de justícia, els participants han anat arribant amb el suport del públic i del grup de percussió Kata Kitinga, que ha amenitzat la jornada.

Un cop acabades aquestes dues curses, ha arribat el torn dels nens. En les categories de 11 a 14 anys, de 7 a 10 i de 3 a 6 anys. Les dues primeres categories han fet una part del recorregut en solitari. A la part final, tot i algun problema d'orientació, s'han reunit amb els pares, amb qui han corregut els últims 400 metres. Els més petits, la categoria més nombrosa, han disputat el 700 metres de la mà dels adults.

La prova també ha tingut una vessant solidària, ja que s'ha donat un euro de cada inscripció per a la Fundació Ashua, dedicada a la lluita contra la Síndrome Hemolítica Urèmica Atípica.

La directora de la cursa, Aina Conca, assegura que ha estat una jornada rodona.

Aina Conca

Ha estat un èxit, estem molt contents. Es respira molt bon ambient, ha valgut la pena tot l'esforç que hem fet.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La Family Run neix amb voluntat de continuitat i els organitzadors ja estan treballant en la de l'any vinent.