Sant Cugat acull la cursa atlètica i el torneig de pàdel dels Medijocs 2016

Sant Cugat acull una nova edició de la Cursa Medijocs / Font: Isabel Calaf

Atletisme

Publicat el 15/mar/16 per Joan Garcia

Sant Cugat serà la seu de la cursa atlètica i el torneig de pàdel de la 12a edició dels Medijocs, jocs esportius per a metges. La cursa es disputarà el 2 d'abril amb sortida i arribada des del parc de la Pollancreda i s'espera la participació de més de 200 atletes. El torneig de pàdel és la novetat d'enguany, una competició que es disputarà el 7 de maig a les instal·lacions de l'Augusta Pàdel.

La cursa té un recorregut de 8 quilòmetres en categoria absoluta amb sortida a un quart de deu del matí. La categoria infantil és d'un quilòmetre i la sortida serà a dos quarts de deu. Les inscripcions ja s'han obert amb un preu de cinc euros per a metges amb xip i de set sense. Els atletes que no són metges han de pagar nou euros amb xip i 12 sense. El preu per a la cursa infantil és d'un euro.

L'organització, el Col·legi de Metges de Barcelona, entregarà una samarreta tècnica, bossa del corredor i sorteig de regals. El límit d'atletes és de 300 i a l'anterior edició van participar-hi 269. Les inscripcions es tanquen aquest dijous.

Els metges guanyadors de la cursa rebran el trofeu a l'entrega de premis que tindrà lloc al Simposium Salut, Medicina i Esport al Col·legi de Metges de Barcelona el 26 de maig.

El torneig de pàdel ja ha obert inscripcions i es tancaran el 4 de maig. El preu per participant és de 25 euros i s'esperen un màxim de 16 parelles. La coordinadora dels Medijocs, Montserrat Bellver, creu que Sant Cugat és la ciutat ideal per acollir aquestes proves.

Montserrat Bellver

Sant Cugat és un entorn envejable per a la disputa de la cursa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Sant Cugat és la segona ciutat de Catalunya amb més metges, únicament superada per Barcelona.