La Cursa Contra el Cāncer de Sant Cugat necessita voluntaris per al 2 de juny

La cursa contra el cāncer arriba el 2 de juny a Sant Cugat

Atletisme

Publicat el 27/mar/18 per Joan Garcia

La junta local de l'Associaciķ Espanyola Contra el Cāncer (AECC) i l'empresa de gestiķ esportiva Teampartners organitzen la 1a ediciķ de la cursa contra el cāncer de Sant Cugat que es disputarā el 2 de juny. Els organitzadors necessiten una seixantena de voluntaris per controlar la cursa i colˇlaborar amb les activitats paralˇleles que es faran el mateix dia. Els interessats en fer de voluntaris han de trucar al 935907880 o apuntar-se presencialment a Teampartners, plaįa Pep Ventura, local 5.

Mira-sol acollirā aquesta cursa on els participants podran escollir entre el recorregut de cinc o 10 quilōmetres. L'integrant de l'AECC de la junta local de Sant Cugat, Esther Alōs, demana ajuda perquč s'apuntin voluntaris per aquesta cursa solidāria.

Esther Alōs

Necessitem voluntaris perquč la cursa sigui un čxit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les inscripcions per a la cursa s'obriran properament i cada participant rebrā una bossa del corredor amb diferents regals i gaudirā d'una butifarrada. Després de la cursa hi haurā una actuaciķ musical per amenitzar l'ambient. Aquesta activitat forma part del calendari d'actes de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport.