Dídac Salas afronta la nova temporada plenament recuperat dels seus problemes físics

Salas vol iniciar el 2019 amb bon peu

Atletisme

Publicat el 7/gen/19 per Pedro Miserachs

L'atleta santcugatenc Dídac Salas enceta la vuitena temporada al FC Barcelona amb la mirada posada al Campionat d'Europa de pista coberta a Glasgow a principis de març. El perxista, de 25 anys, ja està plenament recuperat de la seva lesió de pubàlgia que el va tenir ranquejant altres temporades i encara el curs amb il·lusió i ganes de poder competir sense problemes.

El santcugatenc comença la temporada en plenitud física i després d'un primer test realitzat abans del Nadal amb un salt a Sabadell de 5,40 metres, una bona marca tenint en compte què és principi de temporada. Salas té la mirada posada a l'Europeu de Glasgow, però abans disputarà el Campionat d'Espanya i de Catalunya, i la Copa del Rei.

A diferència de l'any passat, Dídac Salas ha pogut entrenar sense molèsties físiques i creu que això li permetrà realitzar una bona temporada, tant en pista coberta com a l'aire lliure. La competició a l'aire lliure comença en el mes de maig amb la Lliga Espanyola, on competeix en el FC Barcelona, i acaba en el mes d'octubre.





DECLARACIONS

Dídac Salas

Aquesta temporada estic content perquè començo sense cap lesió i m'ha permès entrenar bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio