Jaël Bestué i Zoya Naumov disputaran l'Europeu absolut d'atletisme

Jaël Bestué disputarà l'Eurpeu d'atletisme / Font: Cugat.cat

Atletisme

Publicat el 20/feb/19 per Joan Garcia

Les atletes santcugatenques Jaël Bestué i Zoya Naumov disputaran l'Europeu absolut amb la selecció espanyola de l'1 al 3 de març a Glasgow. Naumov afrontarà la prova de 800 metres i Bestué ho farà als 60 metres. 42 atletes integren la llista del conjunt espanyol que afronta amb màximes garanties la cita europea.

Bestué, campiona d'Espanya de 60 metres

Bestué continua la seva progressió i amb només 19 anys afronta la seva primera cita europea absoluta indoor. L'atleta milita al FC Barcelona i va arribar procedent del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Naumov, bitllet per a Europa

L'atleta santcugatenca Zoya Naumov va guanyar el Campionat d'Espanya de 800 metres llisos disputat Antequera amb una marca de dos minuts, 18 segons i 49 centèssimes. Naumov es va classificar per a l'Europeu.