La secció d'atletisme del Muntanyenc es presenta en una renovada pista de la Guinardera

260 atletes integren la secció que ha volgut reconèixer els èxits de 2022 amb diferents guardons

Atletisme

Publicat el 5/mar/23 per Joan Garcia

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, integrada per 260 atletes, s'ha presentat en societat aquest diumenge a les pistes de la Guinardera. L'acte ha servit per presentar la nova imatge de les pistes que es van arranjar l'estiu passat i que era 'una de les reivindicacions històriques' segons ha explicat el director de la secció, Fernando Cortizo. El club ha entregat 17 guardons corresponents als èxits assolits a nivell individual dels diferents atletes el 2022. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha presidit l'acte i ha destacat la bona feina de l'entitat juntament amb les noves pistes que donaran un impuls qualitatiu als esportistes.

La secció d'atletisme competeix des de fa més d'una vintena d'anys i des de 2011 que té la seva pròpia casa, la Guinardera. Les pistes s'han remodelat, després de molts anys de reclamacions, i llueixen en un bon estat per a la pràctica de l'atletisme.

Els diferents equips des de sub 12 fins a sub 16 han anat desfilant i fent-se les fotografies de la nova temporada. A partir de sub 16 s'obren els grups de tecnificació i on s'assoleixen molts èxits. És el cas del grup de relleus de 4x100 masculí i femení que ostenta el rècord de Catalunya amb Isaias Artigues, Aleix Fuchs, Theo Rodriguez i Pau Subirats juntament amb Paula Rodriguez, Elda Romeva, Helena Santacana i Martina Zorino.

Toni González i Elda Romeva han estat escollits com a millors atletes de la secció amb diferents èxits estatals i europeus. El grup d'atletisme adaptat també ha tingut presència destacada i una forta ovació del públic assistent.

El director de la secció, Fernando Cortizo, ha destacat que la millora de les pistes d'atletisme era necessària i aportarà un salt qualitatiu als atletes.



















DECLARACIONS

Fernando Cortizo

Passem d'unes pistes en mal estat a unes pistes de gran nivell.

Your browser doesn’t support HTML5 audio