Oriol Cascalló finalitza la temproada amb la Milla de Mataró

Atletisme

Publicat el 26/jul/06 per Lluis Feliu

L'atleta santcugatenc Oriol Cascalló finalitza la temporada amb una decena plaça a la Milla de Mataró. El de Sant Cugat ha volgut acabar la temporada amb una milla que li ha servit d'entrenament, ja que per aquest estiu es marca l'objectiu de mantenir la forma física.

Oriol Cascalló ha participat a la Milla de Mataró on ha fet quatre minuts i trenta segons, temps que l'ha situat en la desena posició de la cursa. Els guanyadors de la Milla de Mataró han sigut atletes coneguts per Cascalló, el primer ha sigut en Visctor Muntaner, atleta de l'Igualada i el segon classificat ha sigut en Xavier Areny, company d'equip de Cascalló.

L'alteta de Sant Cugat comenta que el resultat d'aqeusta milla no li ha importat gaire, només volia participar i córrer com si fos un entrenament de velocitat.

Oriol Cascalló

no m'importava gaire fer un bon resultat, volia millorar en velocitat


Oriol Cascalló ens explica com s'ha desenvolupat la cursa.


Oriol Cascalló

El ritme ha sigut ràpid i jo he corregut còmode.


Com ja ha dit l'atleta, aquesta cursa ha servit per fer un entrenament més i per tancar la temporada. Aquest estiu, Cascalló només tindrà una setmana de vacances ja que vol iniciar la temporada de cros en un estat de forma optim.