La santcugatenca Emma Requeno sotscampiona de Catalunya

Atletisme

Publicat el 7/feb/07 per Joan Garcia

L'atleta santcugatenca Emma Requeno ha quedat sostcampiona de Catalunya juvenil als 60 metres tanques. Requeno es va penjar la medalla de plata amb un registre de 9 segons i 45 centčssimes.

La santcugatenca Emma Requeno, l'atleta de la Joventut Atlčtica Sabadell, ha aconseguit la medalla de plata al Campionat de Catalunya juvenil de pista coberta celebrat a Vilafranca. Requeno, que debuta enguany a la categoria juvenil, no tenia opcions d'entrar a la final, perň a les semifinals va donar la sorpresa sent la segons de la seva sčrie. A la final també va seguir amb la progressió finalitzant segona i per tant medalla de plata. El registre molt positiu amb 9 segons i 45 centčssimes a la prova dels 60 metres tanques.