Oriol Cascalló, campió de Catalunya de Marató per relleus

Atletisme

Publicat el 20/mar/07 per Ramon Salmurri

Oriol Cascalló es proclama Campió de Catalunya de Marató per relleus i també per equips amb la Unió Atlètica Ripollet. El conjunt vallesà estableix un nou rècord català amb una marca de 2 hores, 15 minuts i 42 segons.

Oriol Cascalló és un dels protagonistes d'aquest cap de setmana. Amb el seu equip, la Unió Atlètica Ripollet, l'atleta santcugatenc ha aconseguit dos èxits en una sola prova. A més de la medalla d'or al Campionat de Catalunya de Marató per relleus, l'Atlètica Ripollet ha aconseguit batre el rècord de Catalunya de la modalitat amb una marca de 2 hores, 15 minuts i 42 segons. Tot i aquesta aparentment brillant actuació, Cascalló no amaga la seva decepció per no haver pogut batre el record de la prova, on s'han quedat a 2 minuts.

Oriol Cascalló

És una actuació força bona, tot i que no ghem aconseguit batre el record de la prova, que era un dels nostres objectius

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Però aquí no s'atura l'activitat de l'atleta local. Aquest proper cap de setmana, també a Palafrugell, Cascalló afronta la final del Campionat de Catalunya dels 10000 metres, on Cascalló té per objectiu millorar la seva marca personal. Escoltem-lo.

Oriol Cascalló

Serà difícil fer un bon paper en el català de 10000 metres llisos



Després d'aquesta medalla d'or en la marató per relleus, Cascalló afronta en les millors condicions possibles aquesta final dels 10000 metres al català