Només dones

Presentació de les 5 milles

Atletisme

Publicat el 5/mar/08 per Joan Garcia

La cinquena edició de les 5 milles femenines de Valldoreix es disputarà diumenge 16 de març. L'objectiu de l'organització és arribar a les 150 participants i consolidar la cursa en el panorama català.

Només hi ha dues curses exclusives per a dones en tot el panorama català. Una d'elles és la cinquena edició de les 5 milles femenines de Valldoreix que se celebrarà diumenge 16 de març. La sortida i arribada serà des del carrer Brollador, davant del complex esportiu de Valldoreix, i tindrà un traçat molt pla passant per diferents emplaçaments del districte.

L'organització s'ha marcat com a objectiu arribar a la xifra de 150 participants segons ha explicat la vocal d'esports de l'EMD de Valldoreix, Àngels Bleda. Des del punt de vista tècnic la cursa té unes característiques molt marcades. Escoltem Susana Gómez, tècnica d'esports de l'EMD de Valldoreix.

Susasna Gòmez

La nostra cursa és un referent en el panorama femení català

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El període d'inscripcions ja s'ha obert i el termini finalitza l'11 de març. Totes aquelles que vulguin participar ho poden fer a través de la web: www.valldoreix.cat o portant omplerta la butlleta d'inscripció a les oficines de l'EMD. Recordem que les categories van des de prebenjamí fins a sènior. En el decurs de la cursa es retrà homenatge a una atleta encara per determinar. La cursa serà el proper diumenge 16 de març amb el tret de sortida de la categoria aleví a partir d'un quart d'onze del matí (10:15).