Or i bronze santcugatenc a la triatló infantil d'Igualada

Atletisme

Publicat el 15/oct/08 per Carme Reverte

Alumnes de l'Escola Collserola aconsegueixen 2 podis en categoria benjamí a la 7a triatló d'Igualada. Laia Muñoz es proclama campiona en noies i Àlex Capel és bronze en nois.

Muñoz, única representant santcugatenca de la categoria, va fer un temps de 9 minuts i 43 segons. Capel, tercer, va fer el recorregut en 9 minuts i 45 segons, el mateix temps que el seu company Pau Zoubair, quart. La participació dels atletes del Collserola es completa amb Pau Casajoana, tretzè (10.28), Aaron Akershtein, disetè (10.42) i Pau Costa, vint-i-dosè (10.55). La prova pels benjamins va consistir en 25 metres de natació, 1.200 metres en bicicleta i 1.200 més de cursa a peu.

Excel·lent balanç de la representació santcugatenca en la categoria benjamí on hi prenien part quasi una cinquantena d'atletes.

En infantils la representació local va recaure en Marc Capel, vint-i-quatrè (26.59) i Clara Muñoz, tots dos de l'IES Pla i Farreras. En aquesta categoria els participants van haver de completar 75 metres de natació, 3.800 metres en bicicleta i 3.800 de cursa a peu.

La triatló, organitzada pel Club Atlètic Igualada, s'emmarcava en la 57a edició dels Jocs Escolars de l'Anoia i es va desenvolupar al poliesportiu de les Comes i rodalies.