Garcia i Bajón, nous campions de la Mitja Marató de Sant Cugat

Marc Garcia, creuant la línia de meta

Atletisme

Publicat el 4/oct/09 per Joan Garcia

Marc Garcia, del Corredors.cat, guanya la 26a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat amb 1 hora, 12 minuts i 3 segons. Hasma Bajón, del California Sports, s'imposa en categoria femenina amb 1 hora i 22 minuts. 1139 atletes disputen la cursa amb un merescut homenatge a Francesc Ribas, un dels fundadors i directors de la cursa. Mira aquest reportatge a Cugat tv

L'organització de la cursa s'havia marcat l'objectiu d'arribar als 1200 participants i s'han quedat a prop d'aquesta xifra amb 1.139 atletes. La 26a Mitja Marató de Sant Cugat ha començat de manera puntual a les 10 del matí amb sortida des de la plaça dels Quatre Cantons. Abans del tret de sortida, l'organització ha volgut retre un merescut homenatge a Francesc Ribas, un dels fundadors i directors de la cursa. Des de l'inici, Marc Garcia ha trencat la cursa amb un ritme molt fort i s'ha plantat tot sol a l'arribada amb un temps d'1 hora, 12 minuts i 3 segons. L'avantatge sobre el segon ha estat de gairebé de dos minuts. Garcia explica com ha viscut la cursa.

Marc Garcia

He intentat escapar-me durant els primers quilňmetres i he agafat una distŕncia suficient respecte el segon que m'ha permčs guanyar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio











L'ančcdota de la cursa s'ha produďt quan el segon i tercer classificat s'han equivocat en un tram per estar mal indicat i han estat superats per alguns atletes. En categoria femenina, Hasma Bajón, del California Sports, ha guanyat amb 1 hora i 22 minuts.

La tinenta d'alcade de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, creu que la Mitja Marató és un dels actes esportius més importants de la ciutat.


Carmela Fortuny

Una prova consolidada i una nova festa esportiva. Una de les proves esportives més importants de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els primers classificats locals que han rebut el premi Jaume Tubau són Oriol Gifra i Lorena Castrillo. Corredors.cat en categoria masculina i Metropolitan en femenina s'han imposat per equips. Una 26a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat que es consolida en el calendari atlčtic catalŕ.