Bons resultats de les escoles i equips santcugatencs a la Jean Bouin

El CEIP Joan Maragall, el Viaró, l'Àgora i el CMSC han participat a la cursa

Atletisme

Publicat el 3/des/09 per Pablo Vazquez

Satisfacció general entre entrenadors i professors per l'actuació dels equips i les escoles de Sant Cugat a la 86a edició de la cursa Jean Bouin. Les categories infantils de l'atletisme santcugatenc van estar representades en aquesta cursa pels alumnes del CEIP Joan Maragall, l'Àgora i el Viaró, i els atletes del Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC).

Com cada any, les escoles i els clubs santcugatencs no van faltar a la Jean Bouin, que aquest diumenge va reunir 8.000 corredors al Parc de Montjuïc. La Jean Bouin, que aquest any celebrava la seva 86a edició, és la cursa més antiga de l'Estat espanyol i des de fa molts anys s'ha convertit en una cita amb l'atletisme molt esperada per molts santcugatencs.

Vuit atletes de Sant Cugat han aconseguit resultats notables en les diferents categories infantils, entre els quals destaquen dues terceres posicions, aconseguides per Marc Olmos del CMSC en categoria aleví i Ignacio Peguero del Col·legi Viaró en categoria benjamí.

Les properes cites amb l'atletisme seran el Cros Internacional de Granollers el 13 de desembre i el Cros Escolar de Rubí del 20 de desembre.