Ja han aconseguit la mínima per Oviedo

Cerrada i Salas aconsegueixen la mínima per Oviedo.

Atletisme

Publicat el 3/des/09 per Mireia Puente

Les santcugatenques Cora Salas i Constança Cerrada ja han aconseguit la marca mínima per accedir al Campionat d'Espanya cadet femení en pista coberta que se celebra el 6 i 7 de febrer a Oviedo. Les atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) esperen fer un bon paper en aquesta cita.

Els últims controls, al Prat de Llobregat i Gavà, han permès a les santcugatenques classificar-se pel Campionat d'Espanya. Cora Salas es presentarà a la prova de salt de llargada. Salas ha aconseguit superar la mínima de cinc metres, amb uns resultats de cinc metres i 11 centímetres i de cinc metres i 12 centímetres. L'atleta del CMSC Cora Salas, que ja ha participat en aquest torneig, aspira a quedar entre les cinc primeres classificades.

Cora Salas

Encara no hi ha gaire gent que hagi fet la mínima. L'any passat vaig quedar quarta i aquest any aspiro a un cinquè lloc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'altra santcugatenca que ja ha aconseguit la mínima per participar en aquest estatal és Constança Cerrada. L'atleta es presentarà a les proves de salt de llargada i als 60 metres llisos.

La llista de santcugatencs a Oviedo pot anar incrementant en les properes cites. El proper control serà l'11 de desembre al CAR de Sant Cugat.