La Mitja Marató necessita voluntaris

Imatge de la Mitja Marató de l'any passat

Atletisme

Publicat el 1/oct/10 per Alex Fabrega

El president de la comissió organitzadora de la Mitja Marató de Sant Cugat, Domingo Pablos, ha reconegut a Cugat.cat que encara falten voluntaris per al bon funcionament de la cursa que tindrà lloc aquest diumenge a la nostra ciutat. Pablos assegura que amb la trentena de voluntaris que hi ha inscrits fins el moment no és suficient per cobrir les necessitats de la prova.

La Mitja Marató de Sant Cugat, que arriba a la 27a edició aquest cap de setmana, està a l'espera d'aconseguir més voluntaris. Dels tres punts d'avituallament, ja n'hi ha dos que estan complets però fa falta omplir el tercer.

També és necessari que es pugui disposar de més gent per situar-se a les cruïlles per on passaran els corredors. Fins el moment s'han inscrit gairebé 30 col·laboradors, tot i que el president de la comissió organitzadora, Domingo Pablos, destaca que se'n necessiten més del doble i fa una crida en busca de voluntaris.

Domingo Pablos

És un matí d'esport en el que la gent amb voluntat d'ajudar s'hi pot involucrar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La Mitja Marató donarà el tret de sortida a les 10 del matí a la plaça dels quatre cantons i després de 21 quilòmetres acabarà a la plaça de l'Ajuntament.