Les futures pistes d'atletisme de la Guinardera podrien ser un punt clau de la propera Mitja Marató

Imatge d'arxiu de la Mitja Marató 2008

Atletisme

Publicat el 5/oct/10 per Pablo Vazquez

El regidor d'Esports, Xavier Amador, i el cap de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc (CMSC), Oswaldo Romero, aposten perquè les futures pistes d'atletisme de la Guinardera siguin el punt de sortida o arribada de la propera edició de la Mitja Marató de Sant Cugat. A més, Romero ha reconegut que des del CMSC s'intentarà potenciar la participació de corredors santcugatencs a la prova, que ara es troba al voltant del 20%.

Tant el CMSC com la regidoria d'Esports compten amb les futures pistes d'atletisme de la Guinardera com a punt clau en l'edició del 2011 de la Mitja Marató. La instal·lació, que està previst que s'inauguri a mitjans del mes d'abril, es convertiria en el punt de sortida o arribada de la cursa. Ho ha explicat a Cugat.cat el cap de la secció d'atletisme del CMSC, Oswaldo Romero.

Oswaldo Romero

Per la propera Mitja Marató hem de considerar que tenim la pista d'atletisme de la Guinardera. Hem de comptar amb ella pel proper traçat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha donat el seu suport a la idea.

Xavier Amador

La nova pista de la Guinardera ha de ser el punt d'inici o final de la Mitja Marató.

Your browser doesn’t support HTML5 audio








D'altra banda, Oswaldo Romero ha reconegut que estan treballant per intentar augmentar el nombre de corredors santcugatencs que participen a la Mitja Marató. En les últimes edicions, la participació local ha estat al voltant del 20%, una xifra que es vol augmentar des del CMSC.