(10:50h) El Cros més multitudinari ja està en marxa

Imatge de la sortida de la categoria juvenil

Atletisme

Publicat el 14/nov/10 per Mireia Puente

El 12è Cros Ciutat de Sant Cugat, que té lloc al parc de la Pollancreda, ha donat el tret de sortida a les nou del matí amb la categoria popular. En total seran prop de 4.400 nens i nenes els que disputaran aquesta cursa, que enguany bat record de participació al comptar amb un increment del 22% respecte l'edició anterior. A banda de l'alta participació, que a hores d'ara omple el parc de gom a gom, l'edició d'enguany arriba amb petits canvis al traçat degut a les obres de millora que s'estan duent a terme al costat de les pistes de petanca. Cugat.cat, que és mitjà col·laborador del Cros, oferirà un ampli reportatge amb les millors imatges de la jornada a través del programa 'Grans Esdeveniments' del canal 'Esports' de Cugat tv.

Tot i que els dos circuits compten amb la mateixa distància que en edicions anteriors, un recorregut de 750 metres pels més petits i un de 1.100 metres pels més grans, enguany, la riera de Sant Cugat es creuarà pel pont que hi ha a la part alta del parc i no per la zona de les pistes de petanca, com passava en les edicions anteriors.

El Cros Ciutat de Sant Cugat torna a superar les previsions de l'organització al comptar amb 1.849 nenes i 2.521 nens que, dividits en nou categories, estan disputant, des de les nou del matí, un dels esdeveniments esportius més consolidats de la ciutat.