Guanyen la Copa del Rei

Eloi Rovira

Atletisme

Publicat el 22/gen/11 per Mireia Puente

Els santcugatencs Eloi Rovira, llançador de pes, i Didac Salas, saltador de perxa, guanyen juntament amb el seu equip, el FC Barcelona, la Copa del Rei. Rovira, que ha competit infiltrat per una lesió a l'espatlla, i Salas, que és el segon saltador de l'equip, han aconseguit la segona plaça en la competició individual.

Rovira va decidir divendres, que per compromís amb l'equip, disputaria la Copa del Rei. En un principi l'atleta santcugatenc s'havia fixat fer un únic llançament vàlid, però finalment ha canviat l'estratègia i li ha sortit millor del que esperava. El millor llançament ha estat el segon, quan Rovira ha aconseguit tirar el pes a una distància de 16 metres amb 90 centímetres, fita que l'ha col·locat directament a la segona posició.
L'altre santcugatenc de l'equip, Didac Salas, també ha disputat el torneig. Tot i que Salas no és el primer saltador del conjunt, l'atleta ha fet un bon paper aconseguint saltar un total de 5 metres amb 10 centímetres, fet que també li ha donat la segona plaça a nivell individual.
Amb aquests resultats, més els dels seus companys d'equip, el FC Barcelona revalida el títol de la Copa del Rei. L'atleta santcugatenc Eloi Rovira, que ha competit al 60% de les seves possibilitats, assegura estar sorprès amb el resultat.

Eloi Rovira

La veritat és que ha anat molt bé. Estic molt satisfet, molt sorprès. He explotat molt bé el 60% de les meves possibilitats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La setmana vinent Rovira començarà un pla de reintroducció per acabar de recuperar-se i posar-se en forma. D'aquí a tres setmanes hi ha el Campionat d'Espanya, torneig que el llançador de pes encara no sap si disputarà.