Leiva i Benhmbarka, convocats amb la selecció catalana de cros

Imatge de Jaume Leiva

Atletisme

Publicat el 24/feb/11 per Pedro Miserachs

Els atletes del Club Atlètic Barcelonès Mohamed Benhmbarka i Jaume Leiva han estat convocats amb la selecció catalana de cros per participar en el Campionat d'Espanya que es disputa aquest diumenge a Haro, a La Rioja. Leiva creu que la seva convocatòria és un premi i que li servirà per preparar la Marató de Rotterdam, Holanda, que es disputa a l'abril.

Jaume Leiva i Mohamed Benhmbarka compartiran selecció amb atletes com Reyes Estèvez, Carlos Castillejos, Pol Guillem, Ayad Lamdassen, Jordi Comas i Àngel Mullera. El circuit, de 12 quilòmetres i de traçat pla, és propici, segons Jaume Leiva, per als seus companys de selecció Carlos Castillejos i Ayad Lamdassen.

Jaume Leiva

Esperem que amb la selecció poguem estar primers o segons. Tenim la sort que Castillejos i Lamdassen estaran segurament entre els cinc primers.

Your browser doesn’t support HTML5 audio












Jaume Leiva, qui actualment s'està preparant amb Mohamend Benhmbarka per a la Marató de Rotterdam que tindrà lloc el 10 d'abril, creu que una bona classificació seria acabar entre els 40 primers.

Jaume Leiva

Per a mi és com un premi perquè estic preparant la Marató de Rotterdam. Intentaré estar entre els 40 primers.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







El Campionat d'Espanya de Cros es disputa aquest diumenge a Haro, La Rioja.