Casals: 'Ho hem aconseguit treballant junts l'OMET i el Club Senglar Orientació'

Imatge d'arxiu d'una cursa d'orientació

Atletisme

Publicat el 15/mar/11 per Mireia Puente

El president del Club Senglar Orientació, Ramon Casals, s'ha mostrat molt orgullós per l'augment de participants en les curses d'orientació a Sant Cugat. Casals, que ha analitzat la situació d'aquesta pràctica a la tertúlia esportiva de Cugat ràdio, ha assegurat que cal continuar fent la feina com fins ara, conjuntament amb l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

Les curses d'orientació han estat les protagonistes de la tertúlia esportiva d'aquest dilluns. Des de l'aparició del Club Senglar Orientació fins ara, el nombre de participants d'aquesta pràctica esportiva no ha fet més que augmentar. I és que en els darrers anys, l'entitat santcugatenca ha anat de la mà de l'OMET per organitzar curses entre els més petits. Una opció que els ha donat molts bons resultats.

El president del Club Senglar Orientació, Ramon Casals, ho explica a Cugat.cat.

Ramon Casals

Estem molt contents per l'evolució. Ho hem aconseguit treballant juntament l'OMET i el Senglar Orientació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Durant la tertúlia, en la qual també hi han participat el tècnic d'activitats puntuals de l'OMET, Jordi Farrés, i el tècnic del Senglar Orientació Lluís Ollora, s'ha fet un repàs de la situació de les curses d'orientació arreu del món.

Pel que fa a Sant Cugat, el proper cap de setmana hi haurà una doble cita amb aquest esport. Es disputaran la 22a cursa popular i la 13a cursa escolar d'orientació. Tot i que l'organització no ho sap segur, preveu comptar amb un total de 280 atletes, una xifra que dóna molta esperança a l'entitat santcugatenca perquè arribi el dia de la cita.
Els tres tertulians han aprofitat per a fer una crida a la participació de persones discapacitades tant psíquicament com físicament, un repte que tenen en ment aconseguir el més aviat possible.