Les escoles locals 'juguen a l'atletisme'

Nens practicant l'atletisme a Valldoreix

Atletisme

Publicat el 24/mar/11 per Pablo Vazquez

L'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i el Club Muntanyenc organitzen el tercer campionat local 'Jugant a l'atletisme' aquest dissabte a Valldoreix. Els alumnes de set escoles de la ciutat es disputaran l'accés al Campionat de Catalunya, que acollirà Sant Cugat el proper 10 d'abril.

Les escoles Catalunya, Gerbert d'Orlach, Joan Maragall, La Floresta, Pi d'en Xandri, Pins del Vallès i Turó de Can Mates participaran en aquesta prova atlètica. Es formaran equips de cinc atletes masculins i cinc femenins per disputar proves de 10x10metres, salt lateral, doble salt de longitud, llançament de pilota i llançament de javelina.

El responsable del programa Esport en Edat Escolar de l'OMET, Jordi Montcusí, explica en l'objectiu d'aquest campionat.

Jordi Montcusí

És una aposta de la Federació Catalana d'Atletisme juntament amb els clubs i que consisteix en introduir l'atletisme als alumnes que encara no ho fan de manera federada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio








La jornada tindrà lloc aquest dissabte de nou del matí a una del migdia al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Els tres millors equips de cada categoria obtindran l'accés al Campionat de Catalunya de 'Jugant a l'atletisme', que es farà a Sant Cugat el 10 d'abril.