Rodríguez (CMSC): 'Esdeveniments com la Mitja Marató serien impossibles sense els voluntaris'

Imatge d'arxiu

Atletisme

Publicat el 28/set/11 per Ŕlex Masana

Un dels organitzadors de la 28a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, Iván Rodríguez, ha remarcat la importŕncia dels voluntaris durant tot l'esdeveniment. Els voluntaris s'encarreguen de facilitar aigua als corredors, evitar confusions durant la cursa, assesorar, vigilar, advertir i ajudar, unes tasques bŕsiques i molt valorades per l'organització.

Tenir tot el recorregut cobert de voluntaris per evitar confusions dels participants és una de les mŕximes preocupacions de la organització de la Mitja Marató de Sant Cugat. Avituallaments, dorsals i inscripcions són ŕmbits en quč el voluntariat és clau pel bon funcionament de la cursa. El coordinador de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, Iván Rodríguez, ha incidit en la importŕncia dels voluntaris sobretot durant el transcurs de la Mitja Marató.

Iván Rodríguez

Hi ha molta sensibilitat per el recorregut on més gent es necessita i on més suport demanem als voluntaris

Your browser doesn’t support HTML5 audio





De moment, l'organització compta amb 25 voluntaris del club, a falta de confirmar el nombre d'ajudants que cedirŕ el Club Tennis Natació Sant Cugat. Tot i no disposar del nombre de voluntaris desitjats Rodríguez feia una crida a la participació a través de la pŕgina de la Mitja Marató santcugatenca, Mitjasantcugat.com.