Pau Zamora i Dolors Morcillo, campions de la 2a Duatló de Valldoreix

Imatge de la II Duatló de Valldoreix

Atletisme

Publicat el 4/des/11 per Pedro Miserachs

La 2a Duatló de Valldoreix ha tingut una participació de 145 atletes que han completat els 24,2 quilòmetres a peu i en bici. En categoria masculina, Pau Zamora ha aturat el crono en un temps de 52 minuts i set segons, mentre que a la femenina, Dolors Morcillo ha estat la primera dona en creuar la meta amb un temps d'una hora, 13 minuts i 22 segons.

Feia 12 anys que no es disputava la Duatló de Valldoreix i en l'edició d'enguany s'ha superat el centenar de participants a que aspirava l'organització. En total han estat 145 atletes els que han pres la sortida i creuat la meta situada al passeig de la Guineu.

La prova ha tingut tres trams, dos a peu de cinc i dos quilòmetres i un amb bicicleta BTT, de 17 quilòmetres. En categoria masculina, Pau Zamora ha estat el guanyador amb un temps de 52 minuts i set segons, mentre a la femenina Dolors Morcillo ha estat la primera amb una hora, 13 minuts i 22 segons.

El vocal de Cultura i Esports de l'EMD de Valldoreix, Joaquim Castelló, creu que l'èxit de la prova resideix tant en l'organització com en els participants.

Joaquím Castelló

Les dues parts, organització i participants ha estat partíceps del l'èxit, i ens han ensenyat també el que hem de corretgir.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






L'any que ve s'espera repetir l'experiència a la 3a edició de Duatló de Valldoreix.