La 5a Festa de l'Altetisme se celebrarą per primera vegada a la ZEM de la Guinardera

Arriba una nova Festa de l'Atletisme. / Font: cmsc

Atletisme

Publicat el 18/abr/12 per Axel Camarasa

La 5a edició de la Festa de l'Atletisme es durą a terme el primer dissabte de maig i per primera vegada se celebrarą a les instal·lacions de la Guinardera. La cita, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, constarą d'una competició entre pares i fills i posteriorment es procedirą a l'entrega de premis i trofeus a diversos representants de l'atletisme local.

La Festa de l'Atletisme estrena nou format i nova ubicació. L'organització ha decidit concentrar totes les activitats i reconeixements en una sola jornada enlloc de dispersar-ho en diferents actes al llarg de l'any. Aixķ doncs, el primer dissabte de maig la ZEM de la Guinardera acollirą per primera vegada la festa de l'atletisme local. L'activitat consistirą bąsicament en una competició entre pares i fills i es farą entrega dels guardons a gran part dels esportistes i membres de l'entitat. El responsable de la secció d'atletisme del Muntanyenc, Manel Gonzįlez, explica en quč consistirą l'acte.

Manel Gonzįlez

Serą una jornada plena d'atletisme. És un dia en el qual tothom que estigui sensibilitzat amb aquest esport s'ho passa bé.

Your browser doesnā€™t support HTML5 audio






En finalitzar la Festa de l'Atletisme, els presents compartiran un dinar a les mateixes insta·lacions.