L'infantil femení del Club Muntanyenc Sant Cugat es proclama campió de Catalunya

Imatge d'arxiu

Atletisme

Publicat el 13/mai/12 per Jordi Foix

El conjunt infantil femení del Club Muntanyenc Sant Cugat guanya el Campionat de Catalunya de Clubs que s'ha disputat aquest cap de setmana a El Prat de Llobregat. L'atleta Carla Morral estableix un nou rècord de Catalunya en aquesta competició. Pel que fa el conjunt masculí ha finalitzat en quarta posició. En categoria aleví, el masculí ha finalitzat quart i el femení sisè. En benjamí, el masculí ha acabat cinquè i el femení sisè.

Bona actuació del Muntanyenc en el Campionat de Catalunya ja que ha aconseguit una primera posició i en dues categories s'ha quedat a les portes del podi. De fet, el benjamí masculí, ha finalitzat en cinquena posició després que els hagin penalitzat en una prova quan anaven primers. De totes formes, el director tècnic de la secció, Manel González, es mostra satisfet amb l'actuació de tots els conjunts del Muntanyenc.

Manel González

La valoració és positiva. En aquestes categories no es pot dir el contrari. Tots ho han fet molt bé.Fa una mica de ràbia quan quedes tant a prop del podi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio








El Campionat de Catalunya s'ha disputat durant aquest cap de setmana a El Prat de Llobregat.