Cora Salas finalitza segona en salt de longitud a l'estatal amb la selecció catalana

Imatge d'arxiu

Atletisme

Publicat el 26/mai/12 per Pedro Miserachs

L'atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat, Cora Salas, finalitza segona en salt de longitud a l'estatal d'autonomies que es disputa a Saragossa. Constança Cerrada es queda en quarta posició en triple salt mentre que Katia Coquis no pot competir en javelina per un problema de la Federació Catalana amb la documentació. Actuació destacada també dels 15 cadets del Muntanyenc que s'han classificat per a la fase final del Campionat de Catalunya que es disputarà d'aquí a dues setmanes a Vic.

Gran actuació de les atletes santcugatenques amb la selecció catalana en què les dues participants del Club Muntanyenc Sant Cugat, Cora Salas i Constança Cerrada, han obtingut una segona i quarta posició a la classificació final de longitud i triple salt. Qui no ha pogut participar ha estat Katia Coquis que, per problemes documentació, no ha competit finalment a la prova de javelina.

D'altra banda, a Mollet s'ha disputat la fase prèvia del Campionat de Catalunya amb una actuació destacada dels 15 santcugatencs del Muntanyenc, que participaran d'aquí a dues setmanes a la fase final del Campionat de Catalunya que tindrà lloc a Vic.

El director tècnic del Club Muntanyenc Sant Cugat, Manel González, destaca els bons resultats del seus atletes en aquestes dues competicions.

Manel González

El Campionat d'Espanya sempre és complicat i estem molt contents dels resultats dels nostres atletes a l'estatal i al català.




Aquest diumenge continua la competició a Saragossa a l'estatal sense presència ja d'atletes santcugatencs.