La metgessa del CAR Montse Bellver, a la Mitja pensant en la Marató de Nova York

Montse Bellver, la primera per l'esquerra, en una de les curses que ha participat

Atletisme

Publicat el 26/set/12 per Pedro Miserachs

La metgessa especialista en Medicina Esportiva del CAR de Sant Cugat Montse Bellver també serà una de les participants a la Mitja Marató d'aquest diumenge. Bellver prendrà part en la prova santcugatenca amb la mirada posada en la Marató de Nova York, on pretèn participar per primera vegada aquest any.

Escolta-ho

Molts són els motius que porten a les persones a participar en curses de l'exigència d'una Mitja Marató. Alguns còrren per repte personal, d'altres per fer una mica d'esport i d'altres com la metge especialista en Medicina Esportiva del CAR Montse Bellver perquè creu que l'atletisme li aporta beneficis en el seu dia a dia i li fa sentir bé. Bellver va començar amb l'atletisme fa dos anys i des d'aleshores la Mitja Marató és una cita obligada en el seu calendari.

Montse Bellver

No la vaig fer sencera perquè no estava preparada, però vaig còrrer 15 quilòmetres i des d'aleshores és per a mi molt especial.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Bellver es posa fites i la propera és la participació a la Marató de Nova York. Però com a metge especialista en Medicina Esportiva del CAR dóna una sèrie de consells per tal d'arribar en òptimes condiciones a la prova i recomana la ingesta de carbohidrats els dies previs a la cursa. El mateix dia de la Mitja Marató creu que l'adient és fer un esmorzar dues o tres hores abans.

Montse Bellver

Omplir els dipòsits musculars d'aliments rics en carbohidrats d'absorció lenta, és a dir pasta, arròs.. I el mateix dia de la cursa fer un esmorzar dues o tres hores abans.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'esmorzar hauria d'estar compost de cereals, peces de fruita, alguna torrada i un cafè amb llet. També és important després de la cursa beure líquids i sobretot molta glucosa.

Montse Bellver participarà a la prova i ho farà acompanyada d'un grup de gairebé 30 persones, entre amics, companys de professió i família.