Més de 2.000 incrits per a la Mitja, nou rècord d'inscrits des del 2010

Imatge de la Mitja Marató pels carrers de la ciutat

Atletisme

Publicat el 29/set/12 per Carme Reverte

La Mitja Marató és gairebé a punt d'arribar. Aquest diumenge uns 2.000 participants recorreran alguns dels carrers més importants de la ciutat. La prova ha registrat un nou rècord d'inscrits, amb un 30% de participació santcugatenca. Aquest dissabte els participants podran recollir el seu dorsal a la seu del Club Muntanyenc, on es farà la Fira del Corredor amb la presència de destacades esportistes com Erika Villaécija, Gemma Mengual o la marxadora Beatriz Pascual.

La Mitja Marató d'aquest diumenge pot batre el rècord de participants ja que les inscripcions han superat els 2.000 atletes. 1.680 disputaran els 21,097 quilòmetres de la Mitja Marató i 364 la Cursa Popular de cinc quilòmetres. Un 30% dels inscrits són de Sant Cugat. La participació més alta a la Mitja Marató es va aconseguir el 2010 amb 1.472 corredors. No obstant això, la xifra podria incrementar-se lleugerament ja que encara hi ha la possibilitat d'inscriure's fora de termini tot i que amb un cost addicional.

Aquest dissabte, a un dia de la prova, té lloc la Fira del Corredor a la sala Canigó del Club Muntanyenc (CMSC). Els inscrits podran anar a la seu del CMSC a recollir el dorsal entre les deu del matí i les vuit del vespre, tot i que també es podran recollir al pav 3 el mateix dia de la cursa. La Fira del Corredor comptarà amb l'atractiu d'esportistes reconegudes com Gemma Mengual, Erika Villaécija o la marxadora Beatriz Pascual.

La Mitja Marató de Sant Cugat d'enguany presenta dues novetats destacades: un traçat més planer que consistirà en donar dues voltes a un recorregut de poc més de 10 quilòmetres pel centre de la ciutat i la celebració de la 1a edició de la Cursa Popular de Sant Cugat, amb un recorregut de cinc quilòmetres. Aquests canvis pretenen contribuir a què la Mitja Marató faci un salt qualitatiu i quantitatiu respecte anteriors edicions.

La sortida de la Mitja Marató tindrà lloc aquest diumenge a dos quarts de deu del matí a l'avinguda Pla de Vinyet. En canvi, la sortida de la Cursa Popular tindrà lloc mitja hora abans, a les nou. L'arribada de totes dues curses estarà situada a la plaça de la Vila, davant de l'ajuntament.