La Sant Silvestre comptarŕ amb dos atletes de luxe, Abdel Ait i Jaume Leiva

Abdel Ait, durant els Jocs Paralímpics de Londres d'enguany

Atletisme

Publicat el 31/oct/12 per Pedro Miserachs

La 14a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat ja perfila els seus participants i entre ells estaran l'actual campió, Jaume Leiva, i el medalla de plata en Marató dels Jocs Paralímpics de Londres, Abdel Ait. La cursa tindrŕ lloc el 31 de desembre a partir de dos quarts de sis de la tarda pels carrers de la ciutat i la participació estŕ limitada a 3.500 atletes, tancant-se les inscripcions el 28 de desembre.

De nou Jaume Leiva, campió de la Sant Silvestre Barcelonesa 2011 i campió d'Espanya de Mitja Marató d'enguany, serŕ present a la prova santcugatenca. També Abdel Ait participarŕ a la cursa, tot i que ara estŕ recuperant-se d'uns problemes gŕstrics que li han impedit competir a les darreres setmanes.

A més d'aquest dos atletes destacats, l'organització ha confirmat la presčncia de tres atletes més de primer nivell com Mohamed Bembarka. També estan encara per confirmar d'altres com el vencedor d'ara fa dues edicions, Kemboi Cosmer, o Txell Callduch, la guanyadora de l'any passat.

El director de la Sant Silvestre Barcelonesa, Domingo López, destaca l'alt nivell d'alguns participants.

Domingo López

Els sis atletes convidats són de molta categoria i a les competicions que participen gairebé sempre estan al podi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El ritme d'inscripcions estŕ sent superior al de l'any passat i de moment es compta amb 300, tot i que és en les darreres setmanes quan més s'incrementen les inscripcions a la cursa.