Donar-se a conèixer, objectiu de la 5a caminada del CEI

El CEI organitza la cinquena caminada popular Kami-CEI / Font: Losfollonerosblogspot.com

Atletisme

Publicat el 16/nov/12 per Jordi Foix

El Centre Excursionista Independent organitza la cinquena caminada popular Kami-CEI que tindrà lloc al Pla de Santa Maria, a l'Alt Camp. Per aquesta edició, l'objectiu de l'entitat és donar-se a conèixer, així com incrementar la participació dels no federats i tots aquells amants de la muntanya. A més, els participants podran triar entre tres rutes, molt fàcil, fàcil i mitjana. Fins aquest divendres els inscrits són 150. L'activitat començarà a dos quarts de vuit amb la recepció i entrega de dorsals.

Arriba la cinquena Kami-CEI. Una caminada popular, ja consolidada, que organitza el Centre Excursionista Independent. Enguany, la cita serà al tarragonès, al Pla de Sant Maria, a l'Alt Camp. A més, els participants podran escollir entre tres rutes diferents. La molt fàcil i apta per a nens petits, que serà de nou quilòmetres i un desnivell de 162 metres. La de dificultat fàcil, de poc més de 17 quilòmetres i un desnivell 948 metres. I la mitjana, de 21 quilòmetres i amb un desnivell de 1.628 metres. Aquestes tres rutes tindran diferents punts de control i avituallaments. La caminada compta amb 150 inscrits, però des de l'entitat s'espera que aquesta xifra incrementi. I és que com explica el president del Centre Excursionista Independent, Xavier Sans, l'objectiu és donar-se a conèixer.

Xavier Sans

Donar-nos a conèixer a la gent que fa camanides i sortides. Que vegin que no només fem proves de resistència o de muntanya.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'activitat començarà a dos quarts de vuit amb la recepció i entrega de dorsals. La sortida arrencarà a dos quarts de nou del matí des del pavelló poliesportiu del Pla de Santa Maria. Un cop finalitzi la camanida els participants podran gaudir de xocolata desfeta, entrepans, obsequis i samarretes commemoratives.