El Gran Prix Sant Silvestre 2012 reunirà tres curses, entre elles la Barcelonesa

La Sant Silvestre Barcelonesa podria créixer gràcies al Gran Prix Sant Silvestre 2012

Atletisme

Publicat el 27/nov/12 per Dani Aguilà

El Gran Prix Sant Silvestre 2012 neix de la mà de Domingo López, organitzador de la Sant Silvestre Barcelonesa- Sant Cugat, juntament amb Josep Lluís Blanco, responsable de la Sansi de Viladecans i la Sant Silvestre del Masnou. Els resultats dels esdeveniments seran acumulatius, i cada cursa donarà una puntuació en què els tres primers classificats seran premiats en una celebració a Sant Cugat al gener. Domingo López ha assegurat a Cugat.cat que el campionat afavorirà la participació a la cursa santcugatenca.

Domingo López i la Sant Silvestre Barcelonesa segueixen formant part de manera destacada de l'escenari atlètic català. I és que la cita que es disputa l'últim dia de l'any a Sant Cugat per tercera edició formarà part d'un circuit compost025 per tres competicions d'aquest perfil. La Sansi de Viladecans, la Sant Silvestre del Masnou i la duta a terme a la nostra ciutat seran les que formaran la primera edició del Gran Prix Sant Silvestre 2012, competició en què els participants acumularan punts aconseguits en els tres esdeveniments. El campió de cada una de les cites s'endurà 100 punts, i els següents classificats sumaran la part proporcional en funció del temps i posició d'arribada. La inscripció en aquesta competició és gratuïta, tot i tenir un requisit necessari. Tots aquells que vulguin computar en la classificació final hauran de dur un 'championchip' groc, un xip per als corredors que permeti calcular el temps realitzat en una cursa. L'organitzador de la Sant Silvestre Barcelonesa i un dels dos impulsors del Gran Prix Sant Silvestre 2012, Domingo López, ressalta que per a la prova de Sant Cugat aquest circuit serà molt positiu, sobretot pel que fa a assistència.

Domingo López

Els participants que vulguin podran completar el Gran Prix amb les Sant Silvestres de Viladecans, Masnou i Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio


El calendari del circuit situa en primer lloc, el 23 de desembre, la Sansi de Viladecans. Tres dies més tard arriba la Sant Silvestre del Masnou, i el 31 de desembre, com ja és habitual els darrers anys, la Barcelonesa, que es corre a Sant Cugat. Una inscripció conjunta reduïria el preu de cada cursa individualment. Els tres primers classificats en categoria masculina i femenina seran premiats al gener de l'any vinent en una celebració que tindrà lloc a Sant Cugat.