Ramon Adalia, Laia Gonzàlez i Claudia Rofes han assolit el podi amb la selecció

La selecció catalana cadet masculina ha quedat primera, i la femenina ha assolit la tercera posició / Font: Joan Coll

Atletisme

Publicat el 26/mai/13 per Sara Gutierrez

Els atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat Ramon Adalia, Laia Gonzàlez i Claudia Rofes han aconseguit medalla al Campionat d'Espanya de Federacions. Els tres santcugatencs han pujat al podi amb la selecció catalana i en les proves individuals.

Ramon Adalia, Laia Gonzàlez i Claudia Rofes han ajudat a la selecció catalana d'atletisme cadet a assolir els seus podis al Campionat d'Espanya de Federacions celebrat a Màlaga. Adalia ha guanyat l'or en triple salt aconseguint una marca de 13,37 metres. Gonzàlez ha competit en 100 metres tanques i ha quedat segon després de completar la prova en 15,35 segons. Rofes ha aconseguit el bronze en javelina després de llançar 33,19 metres.

L'entrenador de salt d'alçada i de tanques des de la categoria cadet fins a júnior del Club Muntanyenc Sant Cugat, Carles Triadó, creu que les medalles dels atletes del Muntanyenc és un èxit per a l'entitat.

Carles Triadó

Podem estar molt contents perquè portar tres atletes del Muntanyenc al Campionat d'Espanya de Federacions és un èxit. A més els tres han aconseguit medalla en les seves proves.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les properes cites importants del Muntanyenc són la prèvia del Campionat de Catalunya, la final del Català i el Campionat d'Espanya. Adalia, Gonzàlez i Rofes han fet mèrits per obtenir la plaça per disputar el Català i l'Estatal.