Els atletes del Muntanyenc, classificats entre els 10 primers llocs a l'Estatal

Blanca Rius aconsegueix una de les dues cinquenes posicions del Muntanyenc

Atletisme

Publicat el 25/jun/13 per Redacció

El Muntanyenc ha tornat de Durango satisfet de l'actuació dels seus tres representants en el Campionat d'Espanya juvenil. Guillem Requeno, en la prova de javelina, i Blanca Rius han aconseguit una cinquena plaça cadascú i Êllâ Bestué una sisena posició en salt de llargada.

Blanca Rius va guanyar brillantment la seva semifinal i a la final s'ha classificat cinquena amb un temps de 2'20'77. Guillem Requeno també ha assolit la cinquena plaça amb un llançament de javelina de 53,18 metres. Êllâ Bestué s'ha classificat sisena en salt de llargada amb 5,49 metres.

També és remarcable l'actuació d'alguns atletes formats a l'Escola d'Atletisme del CMSC i que continuen entrenant-se en el nucli CMSC però formen part d'altres clubs, com és el cas de la Katia Coquis (AAC) que ha guanyat la prova de llançament de javelina amb un tir 49,77 metres, nou rècord de Catalunya juvenil de l'especialitat. També Nil Rodés (AAC) que s'ha classificat quart als 10.000 metres amb un crono de 45'35'37 i Constança Cerrada (FCB) que ha estat setena en triple salt amb 11,33 metres.