La 2a edició de la Cursa Popular de Valldoreix acull més de 80 corredors

Atletisme

Publicat el 14/set/13 per Sara Gutierrez

La 2a Cursa Popular de Festa Major de Valldoreix dobla la participació respecte la primera edició amb 87 atletes, dividits en tres curses diferents. El millor resultat de la cursa de 7,8 quilòmetres l'ha fet Jordi Castillo amb un temps de 28 minuts i 50 segons.

En la cursa de 600 metres la més ràpida ha estat Maria Andrade, que ha completat el recorregut amb dos minuts i 13 segons, seguida de Biel Huercio i Jordi Príncep. Pel que fa la cursa de 2,4 quilòmetres Joan Wäger ha estat el més ràpid després de fer el trajecte en 11 minuts i 16 segons, seguit de Jesús Hurtado i Joan Yelamos. En la darrera cursa de la jornada, que ha estat la més multitudinària aplegant 66 atletes, Jordi Castillo s'ha proclamat guanyador absolut després de completar els 7,8 quilòmetres de la prova en un temps rècord de 28 minuts i 50 segons, seguit de Luis Hartmann i Jose A. Andrade. Britta Stemmler ha estat la primera noia que ha arribat a la línia de meta situada davant el Complex Esportiu de Valldoreix assolint un temps de 35 minuts i 58 segons, seguida de Lucía Caballero i Mari Carmen Montiel. El guanyador absolut de la cursa de 7,8 quilòmetres, Jordi Castillo, afirma que ha mantingut l'avantatge gràcies als trossos de muntanya.

Jordi Castillo

És una cursa molt maca. Als trossos de muntanya m'he sentit molt còmode i és allà quan he mantingut l'avantatge fins a l'arribada

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'organitzador principal de la cursa, Noè Reina, es mostra molt satisfet tenint en compte que no s'esperava tanta participació.

Noè Reina

Hem superat les expecatives que teníem. No esperàvem tant gent així que estem molt contents.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El vocal de Comerç i Gent Gran de l'EMD Valldoreix, Jordi Ortolà, i el vocal d'Esports, Xavi Gavaldà, que ha disputat la cursa més llarga, han entregat els premis als guanyadors de cada categoria. Aquest ha estat un dels actes centrals de la proposta esportiva de la Festa Major valldoreixenca.