El Muntanyenc es presenta amb nous reptes i un projecte amb atletes etíops

Imatge d'una Diada de l'atletisme

Atletisme

Publicat el 16/oct/13 per Joan Garcia

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat es presenta aquest diumenge a la ZEM de la Guinardera a partir de les deu del matí. Com a novetats, el director tècnic, Manel González, destaca que aquesta temporada volen iniciar un intercanvi amb atletes etíops i organitzar una diada de la velocitat a la nostra ciutat.

270 atletes integren la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, un 20% més que la temporada passada. Amb aquesta xifra el Muntanyenc assoleix un rècord històric. Tots aquests atletes es reuniran aquest diumenge a les pistes de la Guinardera en una jornada festiva on es presentarà la secció, es farà el lliurament de guardons als millors atletes de la temporada anterior i tindrà lloc un campionat intern.

El director tècnic, Manel González, destaca que enguany volen tancar el projecte amb atletes etíops a través de l'associació ADME. La proposta anomenada 'Dekogi' vol que atletes africans vinguin a la nostra ciutat aportant la seva experiència. A banda d'aquesta iniciativa, González també es marca reptes esportius.

Manel González

L'objectiu és aconseguir els millors resultats possibles i organitzar un campionat de renom a la nostra ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



González també ha avançat a Cugat.cat que la diada de la velocitat es faria al març coincidint amb el campionat escolar de relleus i on podrien participar atletes de renom d'aquesta especialitat.