Roger Roca i Carla Bertos guanyen la 5a Cursa DiR-Mossos d'Esquadra

Roger Roca ha guanyat la 5a edició de la Cursa DiR- Mossos d'Esquadra

Atletisme

Publicat el 20/oct/13 per Joan Garcia

Els atletes Roger Roca i Carla Bertos han guanyat la 5a Cursa DiR-Mossos d'Esquadra amb un recorregut de 10 quilòmetres. Carlos López i Olga Alvàrez s'han imposat a la de cinc quilòmetres. Més de 3.000 atletes han participat en una cursa que es consolida a la nostra ciutat.


MIRA-HO A CUGAT TV

Més de 3.000 atletes han omplert els carrers de la nostra ciutat amb l'objectiu de completar la cursa DiR-Mossos d'Esquadra. Abans de la sortida s'ha fet un minut de silenci en memòria d'Oriol Sitjà, atleta mort a la Mitja Marató de Sant Cugat. Amb el tret de sortida, els participants podien triar entre la cursa de cinc o 10 quilòmetres.

El traçat ha passat pels llocs més emblemàtics de la nostra ciutat com el Monestir. Carlos López i Olga Alvàrez s'han imposat amb molta comoditat. López ha fet un temps de 16 minuts i 40 segons. A la cursa de 10 quilòmetres, dominador clar i absolut, Roger Roca amb 30 minuts i 32 segons. Roca destaca la duresa del recorregut i es mostra satisfet per guanyar la cursa.

Roger Roca

He arribat a la cursa en un estat de forma discret, però he pogut guanyar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A la categoria femenina, Carla Bertos ha guanyat amb un registre de 36 minuts i nou segons. L'organització ha destacat que la cursa seguirà disputant-se a la nostra ciutat per la bona acollida de Sant Cugat. El director de la cursa, Marc Casanovas, creu que aquest dia és un referent en el mon del running.

Marc Casanovas

Sant Cugat és el lloc ideal per disputar una cursa com la del DiR.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte ha finalitzat amb la tradicional entrega de premis.