El Muntanyenc es mostra imparable en la presentació de la secció d'atletisme

Gairebé 300 esportistes s'han congregat a la ZEM de la Guinardera per presentar la temporada vigent

Atletisme

Publicat el 20/oct/13 per Sara Gutierrez

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat presenta els seus atletes en un acte on s'ha vetllat per l'agilitat i la bona organització de les proves de competició entre els membres del club posteriors a la presentació dels conjunts. Després de la desfilada dels equips s'ha anunciat la creació d'un conjunt d'entrenament d'atletisme per a pares i mares.


MIRA-HO A CUGAT TV

Els atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat han desfilat aquest diumenge al matí davant l'atenta mirada d'una ZEM Guinardera plena de gom a gom. A l'acte hi ha assistit el coordinador d'entitats de l'Ajunatment de Sant Cugat, Eloi Rovira, i el responsable de la secció d'atletisme del Barça, Josep Maria Mir, després que aquest octubre s'hagi celebrat el primer aniversari del conveni de col·laboració que van signar el Muntanyenc i el club blaugrana la darrera temporada.

Després de la desfilada el club ha anunciat la creació d'un nou conjunt d'entrenament per a pares i mares i, posteriorment, s'ha passat a l'entrega de 15 premis per categories als millors atletes del club durant la darrera temporada. A més, també s'ha fet entrega d'un diploma a Marc Salvatella, Jael Bestué i Manel Gonzàlez pels rècords de Catalunya aconseguits en la campanya 2012/13 en salt d'alçada en pista coberta, 150 metres llisos i 400 metres llisos, respectivament. El lliurament de premis s'ha tancat amb l'entrega de dos trofeus a Ramon Adalia i Laia González per haver estat els millors atletes del club en les categories masculina i femenina.

El president de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, Manel Gonzàlez, creu que l'agilitat i la rapidesa de l'acte han fet que funcioni molt bé.

Manel Gonzàlez

Aquesta és la tercera edició a la pista de la ZEM Guinardera. De moment funciona molt bé, àgil i relativament ràpid.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La 7a Festa de l'Atletisme ha acabat amb una competició entre atletes del club en proves com els 60 metres llisos, els 600 metres llisos o el salt de llargada.