El nou format del StQLímpics dedicat a l'atletisme atrau 70 participants

Imatge d'un participant llençant el vòrtex

Atletisme

Publicat el 23/mai/14 per Alex Fàbrega

El nou format dels StQLímpics dedicat per primer cop a una disciplina concreta ha deixat satisfets tant l'organització com els participants. 70 atletes amb discapacitats intel·lectuals o malalties mentals s'han aplegat aquest divendres a la cloenda que ha tingut lloc a la pista de la Guinardera. Enguany els StQLímpics s'han dedicat a l'atletisme.

La competició final del SantQlímpics 2014 ha comptat amb tres proves dedicades a l'atletisme. Els 70 participants de cinc entitats han competit en 60 metres tanques, 60 metres llisos i llançament de vòrtex. Els atletes s'han estat preparant durant l'any amb un entrenador del Muntanyenc per arribar al dia de competició i demostrar la seva millora en les tres disciplines.

Els StQLímpics van nèixer el 2012, coincidint amb els Jocs de Londres i unificant diverents activitats esportives, però des d'aquest any s'ha decidit fer un esport en cada edició.

La tinenta d'alcalde i Servei a la Ciutadania, Susanna Pellicer, destaca que el nou format ha estat molt ben acollit i que ha vist com els participants s'ho passen tant o més bé que altres anys.

Susanna Pellicer

La proposta va sortir dels centres i monitors i ho hem tirat endavant. Hi ha la mateixa alegria o més que altres anys.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els participants han estat els usuaris de l'ASDI, GURU, Residència Sant Medir, Aspasur Valldoreix i del Taller Jeroni de Moragas.