Victòria i permanència pel Qbasket femení a la pista del Martinenc

Les santcugatenques han mantingut la categoria

Bàsquet

Publicat el 1/jun/14 per Albert Prat

El Qbasket femení ha guanyat (47-59) a la pista del Martinenc a la tornada de la promoció de descens a Tercera Catalana. Amb aquesta victòria, les santcugatenques, que ja havien guanyat clarament el primer partit, s'asseguren seguir jugant la temporada vinent a Segona Catalana.

El Qbasket femení no ha tingut problemes per superar el Martinenc a la tornada de la promoció de descens a Tercera catalana. Les de Marta Ollé han guanyat el segon partit per 12 punts de diferència i han consolidat la victòria aconseguida a l'anada.

Tot i que les barcelonines han començat amb força, conscients de que havien de remuntar, poc a poc les santcugatenques s'han anat fent amb el control del partit i fins i tot han aconseguit avantatges de més de 20 punts.

L'entrenadora del Qbasket femení, Marta Ollé, valora aquesta permanència, tot i que creu que l'haurien d'haver aconseguit abans.

Marta Ollé

És un resultat positiu però també és veritat que amb l'equip que tenim i en aquesta categoria hauriem d'haver-nos mantingut sense jugar fases.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Qbasket tanca amb aquesta victòria la seva primera temporada a Segona Catalana.