La UESC suma una nova victòria a base de triples

Els santcugatencs aconsegueixen la sisena victòria de la temporada, que els allunya de la part baixa de la classificació


  • Comparteix:

La UESC masculina manté la bona dinàmica de l'equip després de superar (85-68) el CB Ipsi en la jornada 16 de la Super Copa. Els santcugatencs reivindiquen sobre la pista del Pav 3 que són un dels equips en millor forma de la categoria i sumen una sisena victòria que els permet allunyar-se de la part baixa de la classificació. El triomf s'ha cuinat a base de triples: han encertat 16 dels 25 tirs que han llençat des de la línia de tres. Marc Figueras, amb 20 punts i 31 de valoració, ha estat una de les figures més destacades de l'equip dirigit per Gabi Payet en la victòria sobre el conjunt barceloní. La pròxima jornada, els de Sant Cugat es desplaçaran fins a la capital del Bages per enfrontar-se al Bàsquet Manresa B.

El duel entre vallesans i barcelonins ha començat força disputat. Els dos equips han anat sumant punts sense anar-se'n del marcador. L'encert des de la línia de triple començava a marcar la tendència de quina anava a ser la tònica del partit. Una igualtat entre els dos equips que no s'ha esvaït ni en arribar a la mitja part, l'empat (42-42) ha enviat a la UESC i a l'Ipsi als vestidors amb tot per decidir.

A la represa, el conjunt local ha sortit molt més endollat i ha començat a agafar distància en el marcador. Els triples de Marc Figueras o Ferran López han catapultat a l'equip de Sant Cugat, també gràcies a les cistelles de Sergi Casaú, molt encertat des de mitja distància. La UESC ha pitjat l'accelerador rumb a la sisena victòria de la temporada i ha tancat el partit amb un contundent (85-68), diferència que els permet guanyar el 'basket-average' amb un rival directe de la Super Copa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.