El Qbasket SC femení competirà en un grup molt semblant al del curs passat

El Qbasket Sant Cugat torna a Segona Catalana, amb canvis a la banqueta

Bàsquet

Publicat el 3/ago/14 per Dani Aguilà

El Qbasket Sant Cugat femení ja coneix el camí que haurà de seguir per provar de mantenir per segona vegada consecutiva la categoria de Segona Catalana. El debut de la temporada que ve serà en un llarg desplaçament, a la pista del CB Valls, l'últim diumenge de setembre a tres quarts de nou del vespre. Les santcugatenques tancaran la competició a la pista del Joventut Badalona Femení.

Amb l'experiència del curs passat com a coixí, el Qbasket Sant Cugat espera consolidar la seva posició a Segona Catalana. Durant el curs 2013/14, les noies de la llavors entrenadora Marta Ollé van mantenir una línia regular que les va dur a lluitar per la salvació matemàtica. Malgrat no aconseguir-la, sí van assolir la permanència de forma solvent a les fases de post-temporada.

El que més destaca del grup on competirà el Qbasket la temporada que ve és la seva línia continuïsta. Les de Jaume Rovira, nou tècnic, coincidiran amb fins a nou equips respecte a l'any passat. Quatre conjunts ascendeixen de Tercera Catalana, un d'ells, precisament, el CB Valls, primer rival. Les plantilles, a priori, amb més potencial seran el CN Caldes i el Joventut Badalona Femení, tots dos descendits el curs passat de Primera Catalana.