El Bàsquet Neus, primer rival del Qbasket Sant Cugat a Segona Catalana

El Qbasket SC debutarà a Segona Catalana en un compromís de nivell / Font: Qbasket SC

Bàsquet

Publicat el 20/set/14 per Dani Aguilà

El Qbasket Sant Cugat debuta a Segona Catalana aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda contra el Bàsquet Neus. El partit es disputarà al pav 1 de la Rambla del Celler i enfrontarà els santcugatencs a un dels rivals, a priori, més potents de la categoria. Els badalonins van descendir la passada temporada de Primera Catalana, motiu pel qual es preveuen com un dels equips favorits a ser a la part capdavantera de la taula.

Ernest Santana i el seu cos tècnic han acabat la pretemporada satisfets, sobretot en termes de treball col·lectiu. El grup ha conjuntat sensacions i ha avançat a nivell tècnic i físic, malgrat que encara hi ha detalls tàctics a polir. I bona mostra d'això han estat els resultats. En els tres enfrontaments de preparació els santcugatencs han obtingut dues victòries i una derrota. El Bàsquet Ribes de Segona Catalana i el Pineda de Primera van sucumbir al Qbasket, que no va poder amb el Sitges, també de Primera.

El rival d'aquesta jornada, però, seguirà posant a prova el nivell dels blau cel. I és que el Bàsquet Neus compta amb un sòlid bloc consolidat des de fa ja quatre temporades, tot i que pel partit no podran comptar amb el seu home referència, Sergio Vera. Ernest Santana avisa que s'hauran de deixar la pell per poder endur-se el triomf en aquest primer matx.

Ernest Santana

A priori, sobre el paper, són clars favorits. Duen el mateix grup humà treballant des de fa tres o quatre anys i haurem de suar moltíssim per treure la victòria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Santana compta amb els 11 jugadores de l'equip, malgrat que el base Ferran Blanc tot just retorna després d'una lesió.