Pluja d'ascensos de la UESC de bàsquet en una temporada per emmarcar

El senior B masculí puja a Primera Catalana i el primer equip femení retorna a Segona Catalana


  • Comparteix:

L'equip femení de la UESC, campió de Primera Territorial / Foto: UESC

L'equip femení de la UESC, campió de Primera Territorial / Foto: UESC

Cap de setmana rodó per a la secció de bàsquet de la UESC amb dos ascensos a les categories sèniors. El primer equip femení ha assolit l'ascens a Segona Catalana després de finalitzar campió del grup 4 de Primera Territorial a falta de dues jornades per acabar la competició. Les jugadores, entrenades per David Rodríguez, presenten un balanç excels amb 22 triomfs i únicament dues derrotes. La UESC també ha avançat a Cugat Mèdia que la final a quatre entre els campions de Primera Territorial es disputarà a Sant Cugat el 25 i 26 de maig. D'altra banda, el sènior vermell del club, el segon equip masculí, també ha pujat a Primera Catalana a falta de dues jornades per acabar la lliga del grup 4 de la Segona Catalana. El conjunt de Xavi Camacho pot assolir el títol de lliga si aconsegueix el triomf aquesta jornada a la pista del Ripollet B, desè classificat.

El segon equip masculí de la UESC ha pujat a Primera Catalana

El segon equip masculí de la UESC ha pujat a Primera Catalana / Foto: UESC


El segon equip masculí de la UESC té a tocar el títol de lliga i ho pot assolir aquest diumenge a les 18 h a la pista del Ripollet B. Els santcugatencs lideren amb mà de ferro el seu grup i després de derrotar el segon classificat, el Sant Pere, fa dues jornades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.