El Qbasket Sant Cugat ensopega a casa contra el Badalonès B

El Qbasket masculí s'ha vist superat pel Badalonès B

Bàsquet

Publicat el 9/nov/14 per César Álvarez

El Qbasket Sant Cugat masculí perd contra el Badalonès B (51-66) a la 8a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Amb aquesta derrota el conjunt santcugatenc ja en suma quatre en les vuit jornades disputades i encaixa la segona ensopegada consecutiva, just després de trencar la seva bona ratxa fora de casa la darrera jornada.



El joc ha estat molt dinàmic des de l'inici, tots dos equips estaven molt ben organitzats, però la bona defensa i els contraatacs del Badalonès B juntament amb la desmotivació i els errors defensius del Qbasket Sant Cugat han deixat un resultat desastrós al final del primer quart favorable als visitants (2-21). Aquesta diferència inicial ha condicionat la resta del partit ofegant les opcions dels d'Ernest Santana de remuntar el partit.

A la segona meitat el conjunt santcugatenc ha augmentat considerablement el ritme i ha protagonitzat diverses accions ofensives que li han permès retallar distàncies amb els visitants, però les dificultats que ha presentat el Qbasket en el control dels rebots i l'eficàcia del Badalonès a la contra han trencat qualsevol reacció local. L'entrenador del Qbasket Sant Cugat, Ernest Santana, destaca la superioritat dels visitants.

Ernest Santana

El Badalonès té molta qualitat i s'ha demostrat a la pista.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els santcugatencs visiten la pista del Lluïsos de Gràcia B, segon classificat.